Body All Mind

Body All Mind er en holistisk behandlingsform, der gennem både etablerede og tusind år gamle teknikker og indsigter, har til formål at skabe balance fysisk, psykisk og mentalt. Alt efter hvilken problemstilling du kommer med, anvendes blandt andet teknikker indenfor zoneterapien, yogafilosofien, meridianlæren, pulsering til aktivering af kroppens egen udrensningsevne, massageteknikker og samtale.

Det er vigtigt for mig at skabe trygt rum, da det er grundlaget for at få det optimale ud af en behandling. Derfor vil jeg under behandlingen guide dig og komme med tips, der kan lære dig at forstå din krops signaler og hvordan du skal lytte til dem.

I en Body All Mind behandling kan der blandt andet arbejdes med:

Muskelspændinger

Hovedpine

Stresshåndtering

Led – og muskelsmerter

Uro i kroppen

En Body All Mind behandling er også til dig, der ønsker at forkæle dig selv med tid til velvære og ro.

Vi er alle forskellige og derfor er hver behandling skræddersyet til den enkelte. Fælles for alle behandlinger er en indledende samtale, hvor jeg får et indblik i dig og dit nuværende velvære. Herefter påbegyndes behandlingen, der foregår på en briks. Du skal have dit tøj af undtagen underbukser. Du vil være dækket af et dejligt blødt tæppe igennem behandlingen. En behandling tager 1 time og kan munde ud i, at du får nogle øvelser med hjem til næste gang. Efter hver behandling er det vigtigt at drikke en masse vand, da kroppen går i gang med at arbejde. Det er også vigtigt at lytte til og mærke efter, hvad kroppen har brug for.

Læring og udvikling er en proces. Det samme er et behandlingsforløb. En behandling skaber en umiddelbar forløsning, men der sættes også en proces i gang. Derfor anbefaler jeg et behandlingsforløb på minimum 5 gange, hvor vi ses hver eller hver anden uge alt efter behandlingsbehov.