Body All Mind

Body All Mind er en holistisk behandlingsform, der gennem både etablerede og tusind år gamle teknikker og indsigter, har til formål at skabe balance fysisk, psykisk og mentalt. Alt efter hvilken problemstilling du kommer med, anvendes blandt andet teknikker indenfor zoneterapien, yogafilosofien, meridianlæren og kinesisk medicin, pulsering til aktivering af kroppens egen helbredelses evne, massageteknikker og samtale.

Det er vigtigt for mig at skabe trygt rum, da det er grundlaget for at få det optimale ud af en behandling. Derfor vil jeg under behandlingen guide dig og komme med tips, der kan lære dig at forstå din krops signaler og hvordan du skal lytte til dem.

Body All Mind kropsterapi er for dig, der blandt andet oplever:

Fysisk:

Spændinger i nakken, hovedpine, led -og muskelsmerter, sportsskader, problemer med fordøjelsen og uro i kroppen

Psykisk & mentalt:

Stress, angst, depression og tankemylder

Body All Mind kropsterapi er for dig, der ønsker at møde dig selv og opnå forståelse for dig selv både fysisk og psykisk. Krop og sind kan ikke adskilles. Stress og psykiske traumer sætter sig i kroppen. Derfor er Body All Mind kropsterapi et stærkt redskab i arbejdet mod fysisk og psykisk frigørelse fra det, der forhindrer os i at leve det liv vi inderst inde gerne vil leve.

Vi er alle forskellige og derfor er hver behandling skræddersyet til den enkelte. Fælles for alle behandlinger er en indledende samtale, hvor jeg får et indblik i dig og dit nuværende velvære. Herefter påbegyndes behandlingen, der foregår på en briks. Du skal have dit tøj af undtagen underbukser. Du vil være dækket af et dejligt blødt tæppe igennem behandlingen. En behandling tager 1 time og kan munde ud i, at du får nogle øvelser med hjem til næste gang. Efter hver behandling er det vigtigt at drikke en masse vand, da kroppen går i gang med at arbejde. Det er også vigtigt at lytte til og mærke efter, hvad kroppen har brug for.

Læring og udvikling er en proces. Det samme er et behandlingsforløb. En behandling skaber en umiddelbar forløsning, men der sættes også en proces i gang. Derfor anbefaler jeg et behandlingsforløb på minimum 5 gange, hvor vi ses hver eller hver anden uge alt efter behandlingsbehov.